Človek sa musí dostať aj na dno, aby sa mal od čoho odraziť


Dlho som premýšľala, či vám tento outfit ukážem. Kto ma sleduje aj na instagrame, vie, že mám momentálne chrípku, ktorá ma odstavila až na dva týždne. Ale keďže som vorkoholik, poprosila som aj napriek chorobe mamu, aby mi spravila fotku. Veď len jednu na instagram. Nakoniec spravila viac záberov a na instagrame mala táto úvodná fotka veľký ohlas, tak som si povedala, že vám hodím fotky tohto outfitu aj sem. Nerada fotím svojou zrkadlovkou, ale tak našetrené na novú ešte stále nemám a peniaze na strome tiež neoberám, ako si možno niektorí myslia.

Momentálne moju tvorbu môžete sledovať najmä na instagrame, keďže ešte stále hľadám fotografa. Niekto sa už aj ozval, tešila som sa, no keď sme sa mali dohodnúť na čase a mieste, tak dotyčná osoba neodpísala. Mám "šťastie", preto stále hľadám fotografa z Prešova, ktorý by mal skutočný záujem fotiť moje outfity. Ak o niekom viete, prosím dajte mi vedieť. Nemusí to byť profesionál, ale zodpovedná osoba, ktorá rada fotí a vedela by mi pomôcť. Dokonca mi prišla veľmi lákavá a zaujímavá spolupráca s módnou dizajnérkou (viac neprezradím, dúfam, že to vyjde), takže je to pre mňa viac než súrne...

Za ten čas, kedy moja tvorba v podstate "stojí na mieste", som prišla na mnoho vecí. A to hlavne na to, že mi chýba veľa vedomosti, čo sa týka fotografovania, módy, blogu a podobne. Ja to s blogovaním myslím vážne, preto chcem na sebe makať a veru mám čo doháňať. Nestačí sa len nazvime to pekne obliecť, nafotiť a napísať zopár slov. Podľa mňa by sa blogerka stále mala vzdelávať presne v tom, čo spomínam na začiatku tohto odstavca. Pretože, čím viac človek vie, tým lepšie. Vie si to spraviť podľa svojich predstáv a nie je odkázaný na pomoc od niekoho iného. A nehovoriac o tom koľko možnosti sa vám potom naskytne. Prišla som na to bohužiaľ až teraz... Ako povedala minule moja kamarátka a úspešná blogerka @lady_kejmy: "človek sa musí dostať aj na dno, aby sa mal od čoho odraziť". Veľmi som sa nad touto vetou zamyslela a dokonca som si ju dovolila použiť ako názov tohto článku, pretože vystihuje moju momentálnu situáciu. Áno, spadla som na dno, ale viem, že ma to posunie dopredu. Chce to veľa síl a trpezlivosti, ale verím si! A zároveň sa chcem poďakovať aj vám, najmä za to, ako ma krásne podporujete a veríte mi. ĎAKUJEM, nesmierne si to vážim, posúva ma to ďalej a vždy mi to zlepší náladu.

Na dnes by aj stačilo...toľko slov odo mňa. Príbehy, postrehy, či názory na život si nechám na iné články, ktoré už pre vás pripravujem. Prajem vám úspešný štart do nového týždňa (:

Photos by Beáta F.


#OOTD: turtleneck - Vintage  ・ pants, glasses - SheIndenim jacket - Second hand sneakers - H&M


10 Komentáre

  1. Odpovede
    1. Áno, stále je čo zlepšovať. Ďakujem veľmi pekne! :) ❤

      Odstrániť
  2. nikdy som si nemyslela, že by ma niekto mohol odcitovať, obvzlášť v tak mladom veku. takže nesmierne ďakujem, veľmi si to vážim! ♥.

    čo sa týka outfitu, je krásny a veľmi ti sedí! jediné, čo ti chýba, je úsmev, ale ten sa ti snáď čoskoro vráti a všetko bude opäť skvelé, plné cukrových obláčikov a jednorožcov! :).

    teším sa na ďalšie články a všetko, čo spomínaš v článku! verím, že fotografa čoskoro nájdeš, je veľa talentovaných ľudí všade, len ich treba objaviť! ^^.

    THE WORLD BY KEJMY.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ma veľmi potešilo, že v "mladom" veku, aj keď nie som stará, ale predsa tá 25-ka mi visí na krku... Ďakujem veľmi pekne, vážim si tvoje slová a viem, že to bude takto ako píšeš! :) ❤

      Odstrániť
  3. Držím ti palce s fotografom aj s opätovným návratom lepších, možno šťastnejších dní! Bude dobre uvidíš!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No, ale vidíš, že aj mamina vie spraviť pekné fotky..podľa mňa to vôbec nie je márne, kým si niekoho nájdeš..držím palce nech je to čím skôr ��

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekný outfit - fotky, mamina je šikovná :) A s blogovaním máš pravdu nie je to ľahké, najhoršie je že človek je občas na všetko sám, nemá mu kto v tom poradiť, čo si nezariadi to nemá ... A je len na nás koľko do toho dáme a môžme len tajne dúfať, že opraty, za ktoré ťaháme sú tie správne k úspechu :)

    DEZIRÉ

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne, odkážem ;). Presne tak, na všetko sme sami a občas to vie prerásť cez hlavu. Ale pevne verím, že za tú snahu a námahu časom príde vytúžená odmena a úspech :).

      Odstrániť