Rob to, čo ťa napĺňa a budeš šťastným človekom



Ten pocit, keď mi po cvičení v tele "koluje" dobrá nálada. Ten pocit, keď sa vrátim po venčení útulkáčov domov a môžem si povedať, že som dnes spravila pre niekoho niečo dobré a užitočné. Ten pocit, keď dám nový "nádych" starému oblečeniu, prerobím ho alebo si ušijem niečo nové, a niečo nové tak vytvorím, a potom som na seba hrdá. Ten pocit, keď vidím a cítim, že sme s priateľom obaja spokojní a šťastní a vážime si každú spoločnú chvíľu. Ten pocit, keď dopíšem posledné vety či slová k článku s peknými zábermi a som so sebou spokojná. Ten pocit, keď sa rodičia tešia, že máme ďalšiu objednávku z čerstvo spusteného e-shopu. Ten pocit, keď večer zaspávam a som vďačná za všetko, čo mám a čo môžem robiť...


Presne tieto pocity momentálne mám a asi takto v skratke vyzerá aktuálne môj život. Prežívam radosť. Radosť zo života a zo všetkého čo robím a čomu sa venujem. Všetko to robím s veľkou láskou, elánom a radosťou (aj blog). Vždy som bola a stále som dosť aktívny človek a niekedy by som bola rada, ak by deň mal aspoň 36 hodín. Časom som prišla na to, že nie všetko sa bohužiaľ dá stihnúť, aspoň nie hneď. Chce to plán, rozvrhnúť si aktivity a najmä si v živote určiť priority, čomu dám prednosť a čo spravím skôr, a najmä - čo musím spraviť a čo chcem spraviť. Aj keď sa vraví, že nemusíme nič len zomrieť...viete, že určité veci robiť musíme, napr. chodiť do práce, aby sme mali z čoho žiť. Ale do akej práce budem chodiť každý deň, to už ovplyvniť vieme. Určite si vyberte v živote také možnosti, ktoré vás napĺňajú a robia šťastnými. Nikdy nerobte nič, čo nechcete, necítite to tak alebo vás to nijakým spôsobom nenapĺňa. Musíte chcete byť predsa šťastná/ý! Vtedy sa stanete aj spokojným a šťastným človekom a aj život bude (takmer) ružový, ako to moje sako požičané od sestry (dostala som podmienku to uviesť, haha). Život zo sebou prináša pekné aj menej pekné situácie, no je len na nás ako k ním pristúpime a ako sa s nimi popasujeme. Prajem vám, aby ste boli šťastní a spokojní, a robili v živote veci, ktoré chcete a ktoré vás skutočne napĺňajú :).

* p.s.: som zvedavá čo poviete na môj "nosový doplnok", ktorý som zvažovala už dlhšiu dobu, ale tento je len skúšobný. Plánujem si však kúpiť iný typ - menší, menej nápadný a v inej farbe.











Photos by Kriss Torjai Photography
@torjaikriss


#OUTFIT: sako - Sestrine  •  džínsy, tenisky - H&M  •  šatka - Vintage


6 Komentáre

  1. Super napísané, máš úplnú pravdu. A za mňa septum rozhodne áno, milujem ho ako doplnok.

    NITA
    NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne za pochvalu :), vážim si to <3.

      Odstrániť
  2. Aj ja ti prajem šťastie, spokojnosť a radosť vo všetkom, čo robíš! :-) A rovnako aj tvojej rodinke želám, nech sa im darí s eshopom. ;-)
    Fotky sú TOP a pokiaľ ide o tú náušnicu v nose, za mňa nie. Musela by si sa celá zmeniť, a to by bola veľká škoda. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem/e veľmi pekne Kati, vážim si to a názor na septum beriem ;) <3.

      Odstrániť