Moja pauza


Písať článok po dlhšej pauze je celkom zvláštne... Zrazu sa mi vynorilo toľko tém, o ktorých by som vám chcela napísať, až neviem, s ktorou začať skôr. Čo je podľa mňa super, ale zároveň som strašne chaotický človek a pomerne často sa mi stáva, že od jednej témy prejdem k druhej (tretej, štvrtej, piatej), čo zase nie je dobré pre vás, pretože vo vás vyvolám tak akurát zmätok, a čím viac budete čítať, tým viac vám bude unikať pointa. Preto mi niekedy trvá, kým si urovnám všetky myšlienky a dostatočne sa začnem venovať len jednej téme.

Avšak vrátim sa späť...
Takmer 2-mesačná pauza mala svoj význam. Potrebovala som oddych od sociálnych sietí a tiež od toho, aby mi konečne prestala hlava ustavične pracovať na tom, čo a ako spravím, nafotím či napíšem. Lenže o úplnom vypnutí od tohto "blogerského sveta" hovoriť nemôžem...






Okrem toho, že som takmer celý svoj voľný čas trávila v prírode, som premýšľala aj nad tým, čo a ako ďalej. Viete, momentálne sa okolo mňa stále niečo deje, čo ma núti premýšľať nad svojim životom, svojimi rozhodnutiami, ale aj záľubami. Nie je to moje dobré obdobie a ani nemôžem povedať, že som šťastná. Cítim, že sa mením a menia sa aj moje priority, názory, postoje, a to ku všetkému!

Ďalším hlavným dôvodom, prečo som si dala pauzu bol ten, že ma už nebaví robiť to isté alebo dostatočne podobné tomu, čo robia iné baby s rovnakým alebo podobným zameraním. Akosi ma to celé začalo nudiť, prestáva mi to dávať zmysel a dostatočne ma to nenapĺňa. Avšak, dať zbohom Vladies blogu momentálne nedokážem... Niečo ma predsa len stále drží a moje vnútro mi vraví: "nechoď, neprestávaj, pokračuj".






Pokračovať v blogovaní chcem, ale iným spôsobom. Sama neviem ako to ďalej bude vyzerať, ale jedno viem, že chcem ísť na to inak. Spôsobom, ktorý ma bude baviť, napĺňať a budem vedieť, že robím niečo užitočné, zmysluplné a prospešné pre iných. Rok 2019 je moja ďalšia nová cesta, ktorá bude zrejme (a možno nakoniec nie) tŕnistá, ale verím, že potom príde vytúžená odmena v podobe šťastia a pokoja. Teším sa aj tak, pretože, ako som neraz napísala, "cesta je dôležitejšia než cieľ".

Zatiaľ mi neostáva nič iné len sa snažiť byť vpohode a pokojná, aby sa dostavil nejaký nový super nápad alebo stratégia. S hlavou ponorenou v smútku nedokážem nič a ani na nič nové neprídem. Tiež mi táto krátka pauza pomohla ukľudniť sa, netlačiť na pílu a nechať veciam voľný priebeh.





Photos by Kriss Torjai Photography
@torjaikriss


#OUTFIT: košeľa Secondhand . rolák Camaieu . nohavice Secondhand . kabát Lily Lulu . ľadvinka Romwe . topánky Topankovo . okuliare Optika Diamond









6 Komentáre

  1. Krásný článek. I bloger někdy potřebuje pauzu. :)
    Woodnote

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Chápem tvoje pocity, také jsem měla pauzu, akorát trvala o pár měsíců déle. ale i tak mi to pomohlo, a utřídila jsem si myšlenky, co chci a nechci pro blog a instagram. Atd. A teď jsem zpět s novým elánem a nadšením pro psaní :-) Jinak fotky jsou nádherné, a moc ti to na nich sluší :-)

    The world of makeup

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem/e veľmi pekne, vážim si to a prajem veľa úspechov :) <3.

      Odstrániť
  3. Je dobré dať si raz za čas pauzu a začať nad vecami poriadne premýšľať. Utriedime si tým naše myšlienky a zistíme aké sú naše priority. Meníme sa každým dňom, preto by si nemala byť sklamaná sama zo seba a nešťastná. Každým novým ránom prichádza aj nový začiatok. Hlavu hore. Si úžasná blogerka a svojimi príspevkami obohacuješ nejednu dušičku. Hlavne rob to, čo ťa baví <3
    NORALIC

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne za názor a podporu, cením si to, veľmi :). A tiež som nesmierne rada za to, že niekoho inšpirujem <3.

      Odstrániť