Slnečný deň ,,naboso˝!


Milujem tieto slnečné dni, ktorých čoraz viac pribúda! Jednoducho vtedy som vždy pozitívne naladená, aj keď ma niekto naštve. Slnko je mojím kľúčom k šťastiu. Určite pozeráte na tieto fotky a hovoríte si ,,je bláznivá, teraz vo februári má bosé nohy?˝.Možno tak trošku aj som, ale len trošku...

Mala som chuť experimentovať, ozvláštniť outfit a trochu vás aj šokovať. No čo, po zime treba vyvetrať. :D Ale nepreháňajte to veľmi, aby ste nedopadli tak ako aj ja. Dnes som spala dokopy asi hodinu, pretože som asi pri behaní dostala prievan do ucha...Dnes to musím ,,opraviť˝, keďže sa zajtra chystám na ples. Verím, že všetko dopadne podľa mojich predstáv. V najbližšom článku vám ukážem pár plesových fotiek! Nezabudnite, že zajtra vyhrá jedná z vás, ktorá sa zapojila do mojej giveaway! Ak ste sa ešte nestihli zapojiť a chceli by ste, dnes máte poslednú možnosť tak urobiť! Prajem veľa šťastia a krásny zvyšok dňa! :)






Sako, prsteň: Orsay / Šaty: Takko / Džínsy: Terranova / Kabelka: Vladies / Topánky, okuliare: Vintage

Photo by Beáta
Vladies

5 Komentáre

  1. topanky sa mi velmi pačia a outfit je celkovo super je to dokopy velmi pekne až teda na ten prievam v uchu:)) ked tak mohla si skusiť aspoň silonkove ponožky..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj u nás bolo jeden deň celkom teplo, ale na sandále by som sa ešte neodvážila, brrr, podvečer som bola rada, že mám so sebou čiapku a šál :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty botky jsou pěkný :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wau, takže už takto jarne? Ale chválim, vyzerá to pekne a uplne mi to už pripomina jar. Nech už pride v plnej paráde, musíme ju privolať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nahodou, naboso je uplne super, naco by ti boli ponozky

    OdpovedaťOdstrániť