Basic





Dni plné radosti, ale aj starosti. Jedna starosť pominie a príde ďalšia. A takto vždy dookola. Celý život je o tom, že raz je človek hore a raz dole. Asi to tak má byť, aby bolo všetko v rovnováhe. Žijeme v neustálom strese, vždy sa za niečim plašíme, vždy naháňame čas, nevieme spomaliť a vychutnávať si svoj život aj napriek starostiam. A stačí tak málo. Som síce mladá, ale za tých 22 rokov som čosi postrehla a niečomu sa priučila. Naučila som sa byť takmer vždy pozitívne naladená aj keď nie vždy sa to dá, ale aspoň sa o to snažiť, nebrať veci tak vážne, tragicky a povedať si:"to prejde a bude znova dobre". A naozaj bude dobre, pretože po každej búrke raz vyjde slnko. A nezabúdajte na to, že s úsmevom ide všetko ľahšie a pritom úsmev nestojí nič a ukrýva v sebe takú silu.

V tieto dni plné povinnosti si pomerne často vykračujem v nových botaskách od Nike, ktoré ste mohli vidieť na Instagrame alebo v čiernych topánkach, inokedy som rada, keď to podo mnou jednoducho klopká, tak ako v tomto outfit-e. Dnes vám predvediem elegantnejší outfit. Ide o veľmi jednoduchý outfit zladený do zemitých jesenných farieb. Je "poskladaný" zo sivého kabátika a basic kúskov, akým sú rolák a sukňa, ktorú som vytiahla zo skrine po dlhej dobe. Nesmiem však zabudnúť na svoj obľúbený zimný doplnok, a tým je čiapka. Ak by sa ma niekto spýtal, čo nosím v zime najradšej, určite by som odpovedala, že čiapky a dlhé šály. O krásne fotky sa postarala Kriss Torjai

Mimochodom, budem sa snažiť pre vás pripravovať vianočné články v podobe diy tutoriálov. A nielen na blogu nájdete niekoľko inšpirácií, ale aj na Instagrame, či Facebook-u. Nedávno ste mohli vidieť typ na darček pre sestru alebo kamarátku, a to v podobe ručne vyrobených náušníc, kde návod nájdete na mojom blogu. 







Kabát, sukňa: NY / Rolák: Camaieu / Čiapka: H&M / Kabelka: F&F / Čižmy: CCC 

12 Komentáre

  1. krásne toto ti fakt vyšlo, dokonale sa ti hodia tie farby, vlasy máš krásne a cele je to okúzľujúce :)
    www.simplytheblog.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten kulíšek je na celkovém outfitu naprosto dokonalý! Sluší moc! :*

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherná barevná kombinace! Vypadá to skvěle :)
    www.remonna.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jedním slovem nádhera! Barvy, outfit, fotečky <3 Jinak vím, o čem mluvíš. Někdy jsem ve stresu a pak si říkám: stojí mi to vůbec za to? A pak se tomu třeba jen zasměju ,-)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne! :) Súhlasím, neoplatí sa rozčuľovať ;).

      Odstrániť
  5. krasne fotky :) ale tipla by som ti viac nez 22 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. A ozaj mame rovnaku ciapku. No vidis, mame podobny vkus. Velmi ti to pristane a ten kabatik je nadherny. :)

    OdpovedaťOdstrániť