NAJ ZÁBERY I.časť


Toto som mala spraviť už dávno. Dnes budeme spomínať... Spomínať na moje začiatky v blogovaní, kedy ma fotila ešte moja mama. Práve jej by som sa chcela poďakovať za tieto fotky, za jej ochotu, snahu, podporu a trpezlivosť, ktorú si nesmierne cením a vážim!

Moje úplne, ale že úplne prvé fotky boli fotené digitálnym fotoaparátom. Bol to malý čierny foťáčik značky Olympus. Neskôr, asi po pol roku alebo jednom roku blogovania (nepamätám sa už presne), som si kúpila Nikon D3100, s ktorým fotím všetky fotky aj v súčasnosti, samozrejme okrem tých outfitových. Na outfity mám šikovných a talentovaných fotografov, ale o tom vám porozprávam nabudúce. Takže tie lepšie fotky, ktoré máte možnosť vidieť nižšie, sú už fotené zrkadlovkou. Dodnes si pamätám, ako sa ho mám bála. Dokonca mi povedala, že ona ma "týmto" fotiť nebude. Stálo ma veľa úsilia, kým som ju naučila na tom ako-tak fotiť a ubezpečila ju, že fotky sú dobré. A vyšlo to! Mama mi pomáhala aj naďalej, keďže ma nemal kto iný fotiť a musela som otravovať práve ju. Mami ďakujem!

Vybrala som pre mňa tie najlepšie zábery, vďaka ktorým sa mi každé jedno fotenie vrylo do pamäti. Tie momenty jednoducho nezmiznú... Tu môžete vidieť môj začiatok, ako som sa postupne zmenila, ako sa kryštalizuje môj štýl obliekania, ako sa zlepšujem/horším na fotkách a pod.. Pod jednotlivými fotkami sú čísla, ktoré vás presmerujú na daný článok, kde si môžete pozrieť oveľa viac fotiek.

*PS: Musím povedať, že vás trochu zanedbávam, ale je to tým, že pre vás usilovne pripravujem nové články. Dokonca už na Vianoce! Mám nápady a všetky ich chcem dať von, tak pracujem a pracujem celé dni, kým mám ako-tak čas. Takže sa máte naozaj na čo tešiť! :) 


1. / 2. / 3.


4. / 5. / 6.


7. / 8. / 9. 




13. / 14. / 15.




19. / 20. / 21.




Foto: Beáta F. 







6 Komentáre

  1. Krásné fotky! Maminka je opravdu zlatá! Já zaměstnávám manžela :D
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To teda je! Ďakujeme :) To máš super, manžel a fotograf v jednom :D ;) ❤.

      Odstrániť
  2. Co tie maminy a nasi chlapi pre nas neurobia, ze? Fotky paradne jak od profesionala ;) Tesim sa na dalsie.

    OdpovedaťOdstrániť