Plavkový špeciál



My ženy chceme vyzerať výborne vždy a všade a za každých okolností, preto dovolenka nie je žiadnou výnimkou. Aj keď sa z hotela na pláž presunieme za pár minút, niekedy len pár krokmi, no aj vtedy musí byť všetko (my musíme) tip-top.

Chceme mať perfektné šaty, šortky, či overál a pod ním skvelé plavky, ktoré nám budú robiť spoločnosť po celý horúci, slnkom zaliaty deň. Samozrejme, dáme si záležať aj na doplnkoch, či už je to klobúk, šperky, obuv alebo priestranná kabelka, do ktorej sa vojdu všetky časopisy, kozmetika, občerstvenie, slnečné okuliare, zrkadlovka a pod. Lenže leto pri vode je najmä o plavkách, skvelých plavkách, ktoré zvýraznia vašu fit postavu, prípadne pomôžu zakryť drobné nedostatky. Väčšina z nás sa pred letom púšťa do mnohých diét a tvrdo na sebe pracuje, aby sme mali v lete telo bohyne a zbavili sme sa prebytočných kilogramov a nežiadúcej celulitídy. Niektorým z nás sa to aj podarilo a niektorým nie. Nevadí. Nezabúdajte užívať si život, leto aj s prebytočnými kilami, celulitídou, či striami. Život nie je len o tom a predsa nechcete premárniť pekné chvíle vášho života rozoberaním svojej postavy. Krásna a zdravá žena je šťastná žena! Zapamätajte si to! Dnes vám prinášam malého pomocníka - plavkový špeciál, ktorý vás nasmeruje po akých plavkách máte počas nakupovania siahnuť. Navyše pod obrázkami nájdete linky na konkrétne plavky, ktoré práve vidíte. Výber bol naozaj bohatý, preto som vybrala (pre mňa) tie naj, tak nezabudnite mrknúť aj na iné plavky. Máte malé prsia? Ste nízka? Máte širší pás, ktorý by ste chceli opticky zoštíhliť? Chýbajú vám ženské krivky? Tento článok je pre vás milé dámy, tak poďme na to! 



1. Tally Weijl / 2. Buffalo / 3. Tezenis / 4. Bruno Banani  / 5. Calzedonia 


Objem v oblasti hrudníka ľahko získate, ak siahnete po hornom diely, ktorý má volány, strapce, alebo ružičky. Volány sú veľmi ženské a trendy, tak prečo ich nenosiť aj na plavkách?! Môžete si v tejto oblasti dovoliť rôzne flitre, veľkú mašľu, vzory alebo hrubšie horizontálne pásiky. Väčšie prsia získate aj vďaka push-up plavkám. 



1. Y.A.S. (Zoot.cz) / 2. Tezenis / 3. ZOOT / 4. s.Oliver / 5. F&F


Nízke dievčatá už nemusia zúfať, pretože dlhé nohy, respektíve postavu vám (nám, keďže som aj ja nízka) hravo predĺžia jednodielne vyššie vykrojené plavky. Líniu nám predĺžia aj plavky s väčším výstrihom. Aké jednoduché! Navyše budeme pôsobiť opticky nielen vyššie, ale aj chudšie. To predsa chceme!






Mnoho žien trápi širší pás, ktorý chcú rafinovane zamaskovať. Zhodiť zopár centimetrov už zrejme nestíhate, no nezúfajte. Sú tu pre vás plavky, ktoré vám pomôžu. Mali by byť predovšetkým na tmavom podklade (čierne, tmavomodré) a dôležité sú farebné predely a kontrastné odtiene, ktoré vás opticky zoštíhlia a vyformujú vám pás. 




1. Bruno Banani / 2. Jette / 3. ZOOT / 4. TOPSHOP / 5. Bpc 


Postavíte sa pred zrkadlo o poviete si "som rovná ako doska, chýbajú mi boky a osí pás". V podstate môžete byť aj rady, pretože sa môžete krásne vyhrať s plavkami, s ich kombináciou  a ich samotným výberom. Ženské krivky nadobudnete nápaditým strihom, výraznými vzormi a asymetrickým viazaním, napr. v oblasti pása.


Koláže: Vladies








2 Komentáre

  1. Pekný článok a krásne plavky. Teraz si žena môže vyberať z naozaj krásnej širokej škály vhodnej pre jej postavu (:

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne, snažila som sa spracovať všetky problémy, ktoré nás pri výbere plaviek trápia :). Som rada, že sa článok páči <3.

      Odstrániť