Kombinácia šiat so sukňou


V predchádzajúcom článku som vám spomínala, že pre vás mám pripravené outfity, ktoré už nie sú veľmi vhodné na toto obdobie, keďže je vonku poriadna zima. Tento outfit je však posledný, ktorý sme nafotili v čase, kedy bolo teplejšie.

V skrini na mňa pozerali tieto šaty a sukňa veľmi dlho. Popravde ani neviem odkiaľ ich mám. Nestáva sa mi to často, ale toto sú presne tie kúsky, ktoré si človek kúpi, odloží do skrine a tam mu dlhú dobu visia. Najprv som zo skrine vytiahla tieto šaty, ktoré sa v lete nedajú nosiť, keďže sú z hrejivého materiálu. Premýšľala som, k čomu ich skombinujem a hlavne ako sa s nimi vyhrajem a vytvorím s nimi zaujímavý outfit. Zrazu som vytiahla túto denim sukňu A-čkového strihu a spojila ich dokopy. Páčilo sa mi to. Je to veľmi jednoduché a pritom niečo neopozerané. Doma sa ma hneď spýtali, či naozaj chcem ísť takto von. Kombinácia sukni so šatami im prišla veľmi zvláštna, ale moja odpoveď bola jasná: A prečo nie?! Práve takéto hravé, originálne a zaujímavé outfity, či kombinácie milujem! Pretože vďaka nim môžeme byť originálny a vytvoriť tak jedinečný outfit. Ešte keď máte na sebe kúsky zo sekáča, tak dupľom! Buďte si istí, že budete originálni a o to predsa ide, nie? Lebo ja som rada, ak sa môžem niečim od ostatných odlišovať. A ako ste na tom vy?

p. s.: Najbližšie sa môžete tešiť na inšpiratívny článok, ktorý sa bude týkať vianočného dekorovania vašich príbytkov, aby ste sa vedeli správne "naladiť" na Vianoce a vytvorili si tú pravú vianočnú atmosféru. A nezabúdajte, že na blogu prebieha S Ú Ť A Ž  o krásne náušnice, ktorá trvá len do 11.12.2017. 






Photos by Vladimír Toth 




#OOTD: dress, skirt - Vintage boots - Topankovo.skbaker boy hat - Stradivariusjacket - Zaful bag - F&Fearrings - Baťa accessories 



2 Komentáre

  1. Já už jsem se na ten outfit dívala na instagramu a už tam se mi moc líbil. Taková nenásilná originalita :-)

    OdpovedaťOdstrániť