GOODBYE 2o17 (my favorite looks 2o17)


A je to tu! Opäť nastal čas rozlúčiť sa so starým rokom a privítať ten nový. Tak ako väčšina blogerov, tak aj ja som "pozbierala" svoje fotky a spravila z nich jeden spomienkový celok, ktorý vám dnes rada ukážem.

Prešla som si vaše správy, komentáre, svoje sociálne siete a vôbec, opäť som sa zamyslela a prehodnotila svoj život. Ak by som mala charakterizovať rok 2017, tak bol, ako sa hovorí "nemastný - neslaný", taký 50 na 50. Ako to už v živote býva boli pekné, ale aj menej pekné chvíle... Skončila som VŠ a získala ten "slávny" papier s titulom, bohužiaľ sa rozišla s priateľom, nevyšla mi ani jedna dovolenka... Samozrejme, nič z toho neľutujem, všetko sa malo stať a pokračujeme ďalej... Veľmi sa teším z toho, že vás najmä na instagram pribudlo v hojnom počte, že ma sledujete, "srdiečkujete" mi fotky, komentujete, a práve tie od vás dostávam najradšej. Milujem vašu spätnú väzbu a možnosť komunikovať s vami týmto spôsobom. Aj keď to všetko ide strašne pomaly a trochu nie podľa mojich predstáv, tak vždy ma to zahreje pri srdci, a viem, že to čo robím, čo ma napĺňa a čo milujem, baví aj vás. Patrí vám jedno veľké ĎAKUJEM! Na záver roka som prišla na určitý čas o fotografku, čo ma nesmierne mrzí, pretože som mala nejaké tie plány a chcela som pre vás pripraviť zopár "winter outfits". Pravdupovediac som niekedy dosť unavená z ustavičného hľadania fotografov, čo brzdí moju tvorbu. O to viac si však vážim čas, ktorý mi Kriss venovala! Do tohto roku chcem ísť so vztýčenou hlavou, nevzdávať to aj keď ma to stojí veľa energie a napriek tomu musím vždy myslieť pozitívne a byť kreatívna.

Veľmi sa teším z toho, že ma sledujete, komentujete, srdiečkujete mi fotky, a za to Vám patrí jedno veľké ĎAKUJEM!

Teším sa na tento rok 2018, pretože si myslím, že bude o niečo lepší, než predchádzajúci. Možno očakávate, že vám napíšem zopár svojich novoročných predsavzatí. Žiaľ, sklamem vás, ale tie si nedávam. Nemám rada, ak mám niečo nadiktované, ani sama sebou! Ak chcem niečo zmeniť, tak to musím vnútorne cítiť a 100% chcieť sama od seba, v opačnom prípade by som rýchlo zlyhala a bola zbytočne sklamaná a deprimovaná, že sa to nepodarilo. V momente ako si stanovím cieľ, tak na ňom začnem pracovať. Ale ak by som predsa len mala vymenovať zopár "bodov", ktorých sa chcem držať, tak by to boli tieto:

•   viac sa usmievať a byť pozitívna
•   viac sa starať o svoje zdravie a telo, mať ho rada a dávať mu to, čo si pýta
•   prijať samu seba a začať sa mať rada
•   príliš neriešiť všetko okolo mňa
•   byť viac odhodlaná
•   prekonať samu seba
•   byť lepším človekom 
•   byť konečne šťastná...


Samozrejme, to všetko môžem mať a aj vy, ak ste sa aspoň v jednom mojom bodiku našli. Treba len začať niečo pre to robiť a splní sa to a budeme na seba hrdé a šťastné. Do Nového roka Vám prajem hlavne veľa zdravia, pretože to máme len jedno a treba si ho strážiť a starať sa o neho, ďalej, aby sa vám splnili všetky priania, a aby ste boli obklopení pozitívnymi ľuďmi a láskou.

*p. s.: Nezabudnite mi napísať, aký bol váš rok 2017, čo sa vám podarilo a čo nie. A tiež to, či si dávate novoročné predsavzatia alebo ste na tom tak, ako aj ja. Pekný víkend <3. 


#outfits:  123456 7/7*891011121314151617/17*18192021222324/24*25/25*



5 Komentáre

  1. Všechny ty fotky a outfity jsou tak krásné!

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. kráásne fotky :) môj rok bol asi podobný ako tvoj 50:50...na jednej strane som žila viac než kedykoľvek predtým, na strane druhej prišlo strašne veľa pádov. ale o tom je život :)

    Viki Ceglédyová

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, o tom to je! Držím prsty, aby tento rok bol oveľa lepší ❤.

      Odstrániť