Jeseň. Kejmy. Kardigán.




Jeseň...
Opadané lístie, farebná príroda, čerstvý vzduch, chladné rána a noci, daždivé a sychravé dni, vietor hrajúci sa s lístím či našimi vlasmi, babie leto, dlhé večery, vôňa teplého a chutného čaju, tekvice, vlašské orechy, gaštany, pavučiny, svetielka, príjemné a dlhé prechádzky, čítanie kníh, vylihovanie v posteli, hrubé ponožky, svetre...







Pastelový kardigán...
Presne toto všetko sa mi spája s jeseňou, vďaka čomu je tak krásna a čarovná. Aj keď som milovník leta jeseň ľúbim tiež, najmä takú aká je momentálne teraz - zaliata slnkom a príjemnými teplotami. Napriek tomu to už len na (ako zvyknem hovoriť) "šaty a nič" nie je. Nastal čas privítať svojho kamaráta, ktorý celý čas čakal v skrini na jeseň - sveter. Určite ste si všimli, že som skôr milovník mikín a rolákov, ale sem-tam aj ja siahnem po svetroch, mám rada najmä tie oversize. Niekedy zase rada cez seba len tak niečo prehodím, ako napríklad tento úžasný pastelový kardigán od nesmierne talentovanej @kejmy.tatranska.design, ktorú poznáte z blogu theworldbykejmy.






Kejmy...
Študuje textilný dizajn na Vysokej škole výtvarných umení v Bratislave a práve preto pochopiteľne šije veľa a rada. Som nesmierne rada za možnosť si jej kúsky aspoň na chvíľu obliecť, ako napríklad aj zaujímavú sukňu, ktorá bola súčasťou článku Móda vs. Štýl (nájdete TU). Pevne verím, že sa Kejmy po škole so šitím rozbehne ešte viac a budeme môcť vlastniť nejaký ten jej "eňo ňuňo" kúsok. 







Pre zaujímavosť...
Konkrétne tento kardigán v pastelových farbách alebo ak chcete kabátik, ktorý mám na sebe je navrhnutý v počítači, následne vypletený na stroji s názvom Shima, a neskôr ručne prišívaný, aby mohol byť kardigán obojstranný. Ide o strojovú pleteninu, ktorej sa Kejmy venuje momentálne najviac :). 

Čo hovoríte na tento krásny farebný kardigán, fotky a na to, ako som daný outfit skombinovala? 
Ja si myslím, že s tými nohavicami si rozumejú dokonale. 






#OUTFIT: crop top Secondhand ▪️ svetrík @kejmy.tatranska.design /theworldbyKejmy ▪️ nohavice Romwe  ▪️ tenisky H&M ▪️ okuliare Romwe









2 Komentáre

  1. Ja milujem tvoje fotky, majú trochu retro nádych a neskutočnú atmosféru. Naozaj dokonalé, hádam aj keby si bola len vo vreci a nie len v takých krásnych veciach ako je tento kabátik od Kejmy, tak aj tak by tie fotky vyzerali perfektne. Aj ja chceeeem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och, ďakujem krásne za tvoj milý kompliment Nita :). Nesmierne si to vážim ♥ ♥ ♥.

      Odstrániť